Huisdieren verzekeringen

De slimme huisdierenverzekering voor honden, katten en konijnen vindt u hier. Medicijnen, onderzoek of een operatie: het kost een hoop geld. Deze verzekering betaalt de gemaakte kosten aan u terug!

Helaas vonden wij geen producten.

Wat kunt u doen? Controleer de spelling van de zoekopdracht. Probeer een andere zoekopdracht. Zoekt u informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.

Huisdierenverzekeringen

Uw hond, kat of konijn is een kostbaar bezit. En als uw huisdier onverhoopt ziek wordt, wilt u dat hij snel weer beter is. Daarvoor gaat u het liefst naar uw eigen vertrouwde dierenarts. Medicijnen, onderzoek of een operatie: het kost een hoop geld. Onze huisdierenverzekering betaalt de gemaakte kosten direct aan u terug! Slim verzekerd.

De voordelen op een rij:

  • Vrije dierenartskeuze
  • Snelle uitbetaling van de gemaakte kosten
  • Keuze in dekkingsgraad

Handig om te weten:

  • uw hond, kat of konijn moet gezond zijn bij aanmelding;
  • er geldt een maximale leeftijd voor het afsluiten van de verzekering: voor honden kan dit tot 8 jaar, voor katten tot 12 jaar en voor konijnen tot 6 jaar;
  • de minimale looptijd is 12 maanden, daarna kunt u maandelijks opzeggen.

In onze app kiest u welk pakket het beste bij u en uw hond, kat of konijn past.

Onze pakketten

Basis: een vergoeding van de gemaakte kosten tot € 3000,- per jaar. Voor een toegankelijke premie krijgt u de zekerheid van een goede dekking bij onverwacht hoge kosten.

Plus: vergoedt de kosten tot € 4000,- per jaar. Een uitgebreid pakket met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor wie verzekerd wil zijn voor specialistische zorg zoals een MRI-scan of een gebitsbehandeling.

Totaal: vergoeding tot € 5000,- per jaar. Geniet zonder zorgen van uw huisdier. Ons meest complete pakket met de hoogste vergoeding, inclusief preventieve zorg. 

Ongevallen: een vergoeding van de gemaakte kosten tot € 2000,- per jaar. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ons instappakket vergoedt de zorg die nodig is na een aantoonbaar ongeval, zoals een aanrijding of een bijtwond.